ΣΥΝΑΞΗ ΕΝΟΡΙΤΩΝ ΜΥΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΑΓΑΘΑΓΓΕΛΟ

2020-01-22 12:04

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2020 στο Πνευματικό Κέντρο του χωριού μας η πρώτη για το νέο έτος η καθιερωμένη σύναξη των ενοριτών υπό τον Πατέρα Αγαθάγγελο. Η συμμετοχή του κόσμου ήταν πέρα του αναμενόμενου και αποτέλεσε κύριο παράγοντα στην άριστη και γεμάτη ευλάβεια τέλεση της εκδήλωσης, δημιουργώντας οικογενειακό κλίμα και κατανυκτική ατμόσφαιρα.

Στην έναρξη της συζήτησης πραγματοποιήθηκε το κόψιμο της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας και στην συνέχεια ακολούθησε συζήτηση στην οποία ο σεβάσμιος πατέρας, με τον άγιο και σοφό του λόγο, αναφέρθηκε στην δύναμη του βαπτίσματος με τον οποίο αφενός μεν εισερχόμαστε στους κόλπους της Ελληνικής Ορθοδόξου Εκκλησίας μας, αφετέρου δε, με την ευλογία του θεού αποκτάμε ο κάθε ένας μας τον δικό του προσωπικό άγγελο προστασίας.

Η επόμενη σύναξη θα πραγματοποιηθεί εντός του Φεβρουαρίου η ακριβής ημερομηνία της οποίας θα ανακοινωθεί μετά τον καθορισμό του προγράμματος του πατέρα Αγαθάγγελου.

Δείτε παρακάτω φωτογραφικό υλικό από την εκδήλωση.

Εικόνα