ΠΤΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΡΟΛΕΣΧΗ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

2016-08-29 17:03

 Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 27 Αυγούστου 2016 η πτήση των τυχερών νικητριών της λαχειοφόρου αγοράς του πανηγυριού του συλλόγου της 25ης Ιουλίου 2016. Τυχερές ήταν οι κυρίες Κοτσαρίνη Λαμπρινή και Προύβα Δέσποινα, οι οποίες πέταξαν σε μία πτήση, προσφορά της Αερολέσχης Δυτικής Ελλάδος.

 Αρχικά οι νικήτριες ξεναγήθηκαν στις εγκαταστάσεις της αερολέσχης στο χωριό Κολομόδια Άρτας με την επωνυμία «Αεροδρόμιο Αράχθου Σμηναγός (Ι) Αναστάσιος Μπαλατσούκας».  Ένα πεδίο αποπροσγειώσεων ομολογουμένος εκπληκτικό, τόσο για την άριστη κατασκευή του, όσο και για τις ανέσεις που παρέχει στους επισκέπτες του.

 Στην συνέχεια, εν μέσω προγραμματισμένων εκπαιδευτικών πτήσεων της αερολέσχης, πέταξαν με πιλότο τον εκπαιδευτή Κο Βενετίκο Κωνσταντίνο στα 1000ft άνωθεν του Αμβρακικού κόλπου και των χωριών γύρω από το αεροδρόμιο. Σημαντική στιγμή για τις ίδιες άλλα και για τους κατοίκους του χωριού μας ήταν η χαμηλή διέλευση πάνω από τον Μύτικα του Νομού Άρτας, γεγονός που έσπειρε απαράμμιλο ενθουσιασμό σε όσους έιδαν την πτήση.

 Μετά από περίπου 30 λεπτών εναέριας διαδρομής προσγειώθηκαν στο αεροδρόμιο γεμάτες χαρά και εφοδιασμένες με αξέχαστες αναμνήσεις και αρκετο φωτογραφικό υλικό.

 Θα θέλαμε να συγχαρούμε τις τυχερές νικήτριες για την συμμετοχή τους και να ευχαριστήσουμε την Αερολέσχη Δυτικής Ελλάδος και ειδικότερα τον Πρόεδρό της Κο Κώστα Δημήτριο για την ευγενική και τιμητική  χορηγία που έκαναν στον σύλλογό μας. 

 Δείτε παρακάτω φωτογραφίες από τις εγκαταστάσεις, την πτήση και το προσωπικό της Αερολέσχης, καθώς και ένα ολιγόλεπτο VIDEO. Για προβολή των φωτογραφιών σε μεγαλύτερο μέγεθος επισκεφτήτε την συλλογή "εκδηλώσεις" στην σελίδα του συλλόγου στο facebook.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© 2016 Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα

Φτιάξε δωρεάν ιστοσελίδαWebnode