ΠΑΣΧΑΛΙΝΕΣ ΛΑΜΠΑΔΕΣ 2017

2017-04-12 22:03

 Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε και την φετινή χρονιά η παιδική εορτή του συλλόγου στο πνευματικό κέντρο του χωριού.

 Μικροί και μεγάλοι διασκέδασαν με παιδικά και ποπ τραγούδια, απόλαυσαν αρτύσιμα και νηστίσιμα φαγητά, δροσίστηκαν με κρύα αναψυκτικά και κατασκεύασαν εντυπωσιακές πασχαλινές λαμπάδες για τους ίδιους και τους φίλους τους.

 Η εκδήλωση υλοποιήθηκε την Μεγάλη Τετάρτη το απόγευμα στις 18:00 έως 20:30. Οι συμμετέχοντες δημιούργησαν καταπληκτικές λαμπάδες σε τέλειους και μοντέρνους συνδυασμούς, χρησιμοποιώντας τα υλικά που πρόσφερε ο σύλλογός μας.

 Το πανέμορφο αποτέλεσμα ενθουσίασε και έδωσε μεγάλη χαρά στα παιδιά και ταυτόχρονα μεγάλη ευχαρίστηση και ικανοποίηση στους μεγάλους, οι οποίοι δείχνοντας τρομερό ζήλο και αρκετή υπομονή, άρπαξαν την ευκαιρία και παρουσίασαν τις καλλιτεχνικές και κατασκευαστικές τους ικανότητες.

 Ευχαριστούμε πολύ όσους βοήθησαν για την διοργάνωση της εκδήλωσης και ιδιαίτερα τον Κο Παππά Γεώργιο και την σύζυγό του Κοτρώτσιου Αλεξάνδρα για την ευγενική προσφορά των απαιτούμενων λαμπάδων.

 Ευχόμαστε σε όλους Χρόνια Πολλά Και Καλή Ανάσταση. Δείτε φωτογραφικό υλικό από την εκδήλωση στην συλλογή «ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ» που διατηρεί ο σύλλογός μας στην σελίδα του στο facebook.

© 2016 Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα

Φτιάξε δωρεάν ιστοσελίδαWebnode