ΚΑΘΑΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ 2018

2018-02-26 12:49

Πραγματοποιήθηκε την Καθαρά Δευτέρα το αποκριάτικο γλέντι του Συλλόγου μας στο Δημοτικό Σχολείο του Χωριού, όπου προσφέρθηκαν σε όλους δωρεάν νηστίσιμα εδέσματα, κρασί και αναψυκτικά. Η διάθεση των παρευρισκομένων για διασκέδαση ήταν μεγάλη και σύμφωνη με το κλίμα των ημερών, γεγονός που σε συνάρτηση με την εκπληκτική απόδοση της μουσικής ορχήστρας έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην διατήρηση του κεφιού στα ύψη έως αργά το βράδυ.

Επίσης, κατά την διάρκεια της γιορτής, σε συνεργασία με το σωματείο  «Παιδικά Χωριά S.O.S. Ελλάδος» συλλέχτηκαν από δωρεές των συγχωριανών μας 5 κουτιά με τρόφιμα (Ρύζι, όσπρια, ζυμαρικά κ.α.) τα οποία θα αποσταλούν στην Αθήνα τις επόμενες ημέρες.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα:

1. τα μέλη της μουσικής ορχήστρας που μας διασκέδασαν με το ανεπανάληπτο πρόγραμμά τους και μας έδωσαν την δυνατότητα να περάσουμε μία αξέχαστη Καθαρά Δευτέρα

2. τους χορηγούς μας για τα δώρα που προσέφεραν δωρεάν στην διαδικασία της λαχειοφόρου αγοράς που πραγματοποιήθηκε για την οικονομική ενίσχυση του Συλλόγου μας

3. όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους και διασκέδασαν μαζί μας, δίνοντάς μας έτσι την δυνατότητα να αναδείξουμε το έργο, την παράδοση και την πολιτισμική κουλτούρα του Συλλόγου μας.

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας στην 2η Γιορτή Χελιού που θα διοργανώσει ο Σύλλογός μας στο τριήμερο του εορτασμού του Αγίου Πνεύματος και υποσχόμαστε σε όλους ότι θα συνεχίσουμε με αμείωτο πάθος στον δρόμο της πολιτιστικής παράδοσης του χωριού μας.

Δείτε παρακάτω τμήμα από το φωτογραφικό υλικό και ένα ολιγόλεπτο VIDEO από την εν λόγω εκδήλωση. Για μεγέθυνση και το σύνολο των φωτογραφιών μπορείτε να επισκεφτείτε την συλλογή «ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ» στην σελίδα που διατηρεί ο Σύλλογός μας στο Facebook. Όσοι επιθυμούν να προμηθευτούν ολόκληρο το VIDEO της εκδήλωσης (διάρκειας 6 ωρών) μπορούν να απευθυνθούν στα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου.

Ευχόμαστε σε όλους Καλή Σαρακοστή.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, στέκεται

Η εικόνα ίσως περιέχει: 4 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, υπαίθριες δραστηριότητες

Η εικόνα ίσως περιέχει: 3 άτομα, άτομα στέκονται και άτομα χορεύουν

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο