ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΕΛΔΗΛΩΣΕΙΣ 2023

2023-08-27 23:26

 Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν και φέτος οι καλοκαιρινές εκδηλώσεις του Συλλόγου μας. Οι υπέροχες στιγμές που ζήσαμε έδωσαν πνοή και ζωντάνια στο όμορφο χωριό μας και την αφορμή για ανανέωση του ραντεβού μας για το καλοκαίρι του 2024, με πιο πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων και περισσότερη όρεξη για διασκέδαση. 

 Την αυλαία του προγράμματος άνοιξε το Σάββατο 22/07/23 το τουρνουά μπάσκετ και κατόπιν ακολούθησαν την Κυριακή 23/07/23 ο περίπατος γύρω από το Απόμερο και προβολή παιδικής ταινίας το βράδυ.

 Την Τρίτη 25/07/23  ακολούθησαν οι εκδηλώσεις εορτασμού της πολιούχο του χωριού μας «Αγίας Παρασκευής», ήτοι ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός στην εκκλησία του χωριού μας, η λιτάνευση της θείας και ιερής εικόνας της «Αγίας Παρασκευής» και το 20ο Αντάμωμα των Απανταχού Μυτικιωτών.

 Το πρόγραμμα συνεχίστηκε με την καθιερωμένη ποδηλατάδα γύρω από τα όμορα χωριά την Πέμπτη 27/07/23, τον παραδοσιακό ποδοσφαιρικό αγώνα στο γήπεδο του χωριού μας την Παρασκευή 28/07/23 και το Σάββατο 29/07/23 με τον τελικό του τουρνουά της παραδοσιακής δηλωτής, την παράσταση του χορευτικού τμήματος του Συλλόγου μας με παραδοσιακές στολές και τέλος την παράσταση του μάγου Αλέξανδρου, όπου μικροί και μεγάλοι απόλαυσαν ένα εξαιρετικό πρόγραμμα γεμάτο με ταχυδακτυλουργικά και μαγικά κόλπα. Πριν την έναρξη της παράστασης βραβεύτηκαν ο νικητής του τουρνουά μπάσκετ Νικόλαος Καραμέτσος του Ναπολέων και οι νικητές του τουρνουά δηλωτής Ναπολέων Καραμέτσος και Τόλης Χρήστος.

 Οι εκδηλώσεις του Συλλόγου μας ολοκληρώθηκαν την Κυριακή 06/08/23 με την βαρκάδα στην Κορωνησία δια μέσου της Λιμνοθάλασσας Λογαρού και την εορταστική εκδήλωση «γαστρονομικό ταξίδι στην παράδοση» την Παρασκευή 11/08/23, όπου οι γυναίκες του χωριού μας δημιούργησαν καταπληκτικές παραδοσιακές πίτες με τις οποίες θα στολιστεί το φετινό μας ημερολόγιο.

 Ευχαριστούμε πολύ όσους βοήθησαν με οποιοδήποτε τρόπο για την επιτυχή εκτέλεση του φετινού καλοκαιρινού προγράμματος του Συλλόγου μας, και ιδιαίτερα το Κο Σάκουλα Στέφανο για την ευγενική χορηγία της μικροφωνικής κάλυψης όλων των εκδηλώσεών μας για μία ακόμη χρονιά.

 Για φωτογραφικό υλικό από τις ανωτέρω εκδηλώσεις μπορείτε να επισκεφθείτε την συλλογή «ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ» που διατηρεί ο Σύλλογός μας στην σελίδα του στο Facebook στον παρακάτω σύνδεσμο ενώ το βίντεο θα δημοσιευθεί τις επόμενες ημέρες.

www.facebook.com/media/set/?set=a.737182331752562&type=3

© 2016 Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα

Φτιάξε δωρεάν ιστοσελίδαWebnode