ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΑ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 2021

2020-12-25 21:24

    Όπως σε όλη την χώρα, έτσι και στο χωριό μας τα φετινά Χριστούγεννα πραγματοποιήθηκαν σε ιδιαίτερες συνθήκες, λόγο των περιοριστικών μέτρων για την αντιμετώπιση της πανδημίας. Ο Σύλλογός μας, με σχετικές αποφάσεις του Δ.Σ., ακύρωσε όλες τις προγραμματισμένες εορταστικές εκδηλώσεις του και στην προσπάθεια διατήρησης του εορταστικού κλίματος και διάδοσης του πνεύματος των Χριστουγέννων για αγάπη και αλληλεγγύη, πραγματοποίησε δωρεάν διανομή μικρών εορταστικών πακέτων, μοιράζοντας χαμόγελα και ευχές σε όλους τους κατοίκους του χωριού μας, τηρώντας ευλαβικά όλα τα σχετικά μέτρα προστασίας.

Εικόνα

    Με το σχετικό πακέτο διανεμήθηκαν δωρεάν και τα ημερολόγια του Συλλόγου μας με θέμα το παλαιό έθιμο του λαού μας, το σπάσιμο του ροδιού, που ποτέ δεν ήταν πιο επίκαιρο και με το οποίο οι σπιτονοικοκύρηδες ευχόταν για τη νέα χρονιά:  

«Όσο βαρύ είναι το ρόδι τόσο βαρύ να είναι το πορτοφόλι μας, όσο γεμάτο είναι σε καρπούς τόσο γεμάτο με καλά να είναι το σπίτι μας και όσο κόκκινο είναι τόσο κόκκινη να είναι και η καρδιά μας».

Εικόνα

    Ευχόμαστε σε όλους σας Χρόνια Πολλά, γεμάτα υγεία, αγάπη, αλληλεγγύη και οτιδήποτε επιθυμείτε που θα σας κάνει χαρούμενους και ευτυχισμένους.

Εικόνα

Εικόνα

    Ευχαριστούμε πολύ όσους βοήθησαν για την υλοποίηση της συγκεκριμένης δράσης, και ιδιαίτερα την Διοίκηση και το προσωπικό του Super Market «Ελληνικές Υπεραγορές Σκλαβενίτης Α.Ε.Ε.», τόσο για την ευγενική χορηγία, αλλά και την άψογη και υποδειγματική εξυπηρέτηση που μας παρείχαν.

© 2016 Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα

Φτιάξε δωρεάν ιστοσελίδαWebnode