ΦΩΤΑΓΩΓΗΣΗ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟΥ ΔΕΝΤΡΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

2019-12-09 12:10

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε και φέτος η εκδήλωση που διοργάνωσε για τέταρτη φορά ο σύλλογός μας την Κυριακή 08 Δεκεμβρίου 2019 για την έναρξη των εορτών των Χριστουγέννων.

Αρχικά εκτελέστηκε η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου και της παραδοσιακής φάτνης στον αύλιο χώρο του σχολείου και ακολούθησε ανταλλαγή ευχών μεταξύ των μελών και συνεστίαση στο Δημοτικό σχολείο με ποτά, αναψυκτικά και γλυκίσματα που προσκόμισαν οι γυναίκες του χωριού.

Παράλληλα φωταγωγήθηκε και το δέντρο στην πλατεία του χωριού, χαρίζοντας εορταστικό κλίμα και χαρμόσυνη διάθεση σε όλους μας.

Με την εκδήλωση αυτή ο Σύλλογός μας σήμανε την έναρξη του χειμερινού προγράμματος εκδηλώσεών του, στο οποίο μεταξύ άλλων περιέχονται ή ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση, η κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας με το λαϊκοδημοτικό γλέντι, η Καθαρά Δευτέρα, η γιορτή των γυναικών και οι εορταστικές εκδηλώσεις του Πάσχα.

Ευχόμαστε σε όλους χρόνια πολλά, είθε το «πνεύμα των Χριστουγέννων» να φωλιάσει στις ψυχές και στις οικογένειές μας, χαρίζοντάς μας υγεία, χαρά και ευτυχία.

Δείτε παρακάτω σχετικές φωτογραφίες  από την εκδήλωση. Για μεγέθυνση των φωτογραφιών επισκεφτείτε την συλλογή «ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ» στην σελίδα του συλλόγου στο Facebook.

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "He 08 12 2019"

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Μπορεί να είναι εικόνα 6 άτομα

Μπορεί να είναι εικόνα 4 άτομα και άτομα που χαμογελούν

Μπορεί να είναι εικόνα 6 άτομα και άτομα που χαμογελούν

Μπορεί να είναι εικόνα 6 άτομα