ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

2020-07-12 15:45

 Μετά από αρκετή καθυστέρηση λόγω της πανδημίας και με προσωπική εργασία των μελών του Δ.Σ. ολοκληρώθηκε επιτυχώς το φετινό πρόγραμμα εργασιών και συντήρησης του Συλλόγου μας, μέσα στο οποίο προεξείχε η αντικατάσταση του ιστορικού πλατάνου της πλατείας.

 Συγκεκριμένα πραγματοποιήθηκαν οι παρακάτω εργασίες:

 1. Συντήρηση και εξωτερικός ελαιοχρωματισμός του Πνευματικού κέντρου.

Εικόνα

Εικόνα

  2. Συντήρηση και εξωτερικός ελαιοχρωματισμός των W.C.

Εικόνα

 3.Τοποθέτηση πλακιδίων στα δάπεδα της αίθουσας εκδηλώσεων (πέτρινο κτίριο)

Εικόνα

 4. Συντήρηση και ελαιοχρωματισμός εσωτερικά και εξωτερικά της αίθουσας εκδηλώσεων.

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

  5. Επισκευή και συντήρηση των air condition των δύο κτιρίων.

Εικόνα

 6. Συντήρηση και ελαιοχρωματισμός του γραφείου του Συλλόγου μας.

Εικόνα

  7.Τοποθέτηση προστατευτικής ξύλινης επιφάνειας στους τοίχους της αίθουσας εκδηλώσεων, στα πρότυπα του πνευματικού κέντρου.

Εικόνα

 8. Τοποθέτηση ενημερωτικών πινακίδων στις αίθουσες του Συλλόγου και στην είσοδο του χωριού.

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

 9. Τοποθέτηση νέου δέντρου στην πλατεία του χωριού, μετά από την αντικατάσταση του παλαιού πλατάνου που αποφάσισε η Δήμος λόγω ασθένειάς του.

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

 Το νέο δέντρο με ονομασία πλατανομουριά ή άκαρπη μουριά (morus platanifolia ή morus alba συντ.) είναι ένα ελκυστικής εμφάνισης και αντοχής πλαγιόκλαδο φυλλοβόλο δένδρο με καταπράσινο φύλλωμα και προέρχεται από τον εμβολιασμό της κοινής μουριάς. Δεν φέρει καρπό και τα φύλλα της που μοιάζουν με πλατάνου είναι πυκνά διατεταγμένα, προσφέροντας εξαιρετική σκιά, καθιστώντας το ως το πλέον κατάλληλο για σκίαση μεγάλων χώρων.

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

 Εύκολη στην καλλιέργεια και με γρήγορη ανάπτυξη, αναπτύσσεται σε ηλιόλουστες θέσεις και γόνιμα εδάφη. Αντέχει σε δυνατούς ανέμους και παραθαλάσσιες περιοχές και γι’ αυτό διακοσμεί ξενοδοχεία και πλατείες. Πρόκειται για ένα από τα πιο πολύτιμα δέντρα κηποτεχνίας και αρχιτεκτονικής τοπίου και κατατάσσετε στις πρώτες θέσεις των δένδρων σκίασης. 

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

 Ευχαριστούμε όσους βοήθησαν με οποιοδήποτε τρόπο στην υλοποίηση των ανωτέρω εργασιών και ευχόμαστε το νέο μας δέντρο να είναι χιλιόχρονο, σκεπάζοντάς και χαρίζοντας μας με το φύλλωμά του την πολύτιμη δροσιά του που τόσο μας έλειψε τους τελευταίους μήνες.    

© 2016 Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα

Φτιάξε δωρεάν ιστοσελίδαWebnode