ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΕΒΑΣΜΙΟΤΑΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΝΙΚΟΠΟΛΕΩΣ ΚΑΙ ΠΡΕΒΕΖΗΣ κ.κ. ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ ΣΤΟΝ ΜΥΤΙΚΑ

2018-08-08 15:24

 Σε κλίμα ιεράς κατάνυξης και θρησκευτικής ευλάβειας τελέστηκε την Παρασκευή 03 Αυγούστου 2018 Ιερά Παράκλησης στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Μύτικα Άρτας, χοροστατούντος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτου Νικοπόλεως και Πρεβέζης κ.κ. Χρυσόστομου.

 Πλήθος συγχωριανών μας συμμετείχαν στην τελετή γεμίζοντας ασφυκτικά την εκκλησία του χωριού μας, τιμώντας έτσι τον αγαπημένο μας ποιμενάρχη. Στο ιερό κήρυγμά του στο τέλος της τελετής  ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης μας αναφέρθηκε στην αγάπη του θεού προς τους ανθρώπους και την εμπιστοσύνη που πρέπει να δείχνουμε όλοι μας απέναντί του.

 Μετά το πέρας της Ιεράς Παράκλησης παρατέθηκε προς τιμήν του κέρασμα με νηστίσιμα εδέσματα και αναψυκτικά σε όλους τους χωριανούς μας στο Πνευματικό Κέντρο του Χωριού μας, κατά την διάρκεια του οποίου δόθηκε η δυνατότητα σε όλους τους παρευρισκόμενους να συνομιλήσουν μαζί του και να λάβουν τις ευχές του.

 Ευχαριστούμε ολόψυχα τον Σεβασμιότατο για την τιμή που έκανε στο μικρό μας χωριό και ελπίζουμε ανυπομονώντας για την επόμενη επίσκεψή του στην ενορία μας.        

© 2016 Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα

Φτιάξε δωρεάν ιστοσελίδαWebnode