ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ

2016-04-04 14:36

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή, 3 Απριλίου 2016 η ανοιξιάτικη εκδρομή του συλλόγου μας στην Αιτωλοακαρνανία. Οι εκδρομείς αναχώρησαν σύμφωνα με το πρόγραμμα στις 08:30 και επέστρεψαν εμφανώς κουρασμένοι στις 21:15.

Πρώτη στάση έγινε στην Αμφιλοχία, όπου σερβιρίστηκαν τον πρωινό καφέ τους και συνέχισαν για το Μεσολόγγι στο οποίο έφτασαν στις 11:30. Εκεί επισκέφτηκαν τον χώρο που βρίσκονται τα μνημεία – τάφοι των πεσόντων Ελλήνων και φιλελλήνων της ελληνική επανάστασης του 1821 και έπειτα πραγματοποίησαν ολιγόλεπτη επίσκεψη στο Αιτωλικό.

Στον Αστακό κατέφτασαν στις 14:30 όπου γευμάτισαν έως τις 17:00 και αναχώρησαν για την πόλη της Πρέβεζας, όπου απόλαυσαν τον καφέ τους στο λιμάνι, μέσα σε πλήθος κόσμου.

Ιδιαίτερη εντύπωση σε όλους έκανε η διαμόρφωση και η ιστορικότητα του μνημειακού χώρου στο Μεσολόγγι, ενώ αξέχαστες αναμνήσεις αποκόμισαν στην γραφικότατη πόλη του Αστακού, στην οποία εκτός από την ταβέρνα, περιπλανήθηκαν και στο υπέροχο λιμάνι του.

Στο τέλος οι συμμετέχοντες επέστρεψαν στα σπίτια τους, αφού πρώτα ανανέωσαν το ραντεβού τους για την επόμενη εκδρομή του συλλόγου το καλοκαίρι.

Δείτε παρακάτω ένα τμήμα από το φωτογραφικό υλικό από την εκδρομή του συλλόγου μας. Για μεγέθυνση και το σύνολο των φωτογραφγιών μπορείτε να επισκεφτείτε την συλλογή "Εκδηλώσεις" που διατηρεί ο Σύλλογός μας στην σελίδα του στο facebook.

Η εικόνα ίσως περιέχει: φυτό, δέντρο και υπαίθριες δραστηριότητες

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα στέκονται, άτομα περπατούν και υπαίθριες δραστηριότητες

Η εικόνα ίσως περιέχει: 4 άτομα, άτομα στέκονται, δέντρο, πλήθος και υπαίθριες δραστηριότητες

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, κάθεται και εσωτερικός χώρος