ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

2018-03-21 23:05

 Ο Σύλλογός μας, συνεχίζοντας την προσπάθεια ενίσχυσης του κοινωνικού έργου που πραγματοποιούν οι φιλανθρωπικοί οργανισμοί της χώρας μας, παρέδωσε σήμερα στο σωματείο «Παιδικά Χωριά S.O.S. Ελλάδος» τα τρόφιμα που συλλέχτηκαν στην εορταστική εκδήλωση που πραγματοποιήσαμε με μεγάλη επιτυχία την Καθαρά Δευτέρα.

 Η εκστρατεία της συλλογής τροφίμων αγκαλιάστηκε από την πρώτη στιγμή από δεκάδες συγχωριανούς μας και κατοίκους των όμορων χωριών, γεγονός που είχε σαν αποτέλεσμα την αποστολή πάνω από 20 συσκευασμένων κουτιών με ζυμαρικά, ρύζι και όσπρια τα τρία τελευταία χρόνια, δίνοντας έτσι μία ελάχιστη βοήθεια στο δύσκολο και θεάρεστο έργο που επιτελεί το προσωπικό όλων των φιλανθρωπικών οργανισμών για τα παιδιά που βρέθηκαν από πολύ νωρίς αντιμέτωπα με το άσχημο πρόσωπο της ζωής.

 Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε μία ακόμη φορά όλους τους υποστηρικτές της προσπάθειάς μας, οι οποίοι παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε τα τελευταία χρόνια σε κοινωνικό και οικονομικό επίπεδο, έδωσαν το παρόν και προσέφεραν γενναιόδωρα το υστέρημά τους για τον ευγενή αυτό σκοπό.

 Ιδιαίτερα θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Κο Κατσίμπρα Ανδριανό και Κα Σιώρου Παναγιώτα που ανέλαβαν και φέτος με προσωπικά τους έξοδα την παράδοση των τροφίμων στα γραφεία του σωματείου.   

© 2016 Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα

Φτιάξε δωρεάν ιστοσελίδαWebnode