ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΛΑΣΤΙΚΩΝ ΚΑΠΑΚΙΩΝ

2016-12-15 22:37

 Υλοποιήθηκε η αποστολή των συλλεγμένων πλαστικών καπακιών του συλλόγου μας στην Θεσσαλονίκη, συμμετέχοντας έτσι στην εκστρατεία που διοργάνωσε η εταιρεία «MASTER SCRAP» σε τρεις πόλεις της χώρας (Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Αμαλιάδα), για την στήριξη του νεαρού Άγγελου Λαδά που νοσηλεύεται σε κέντρο αποκατάστασης της Λάρισας, μετά από ηλεκτροπληξία που υπέστη τον Μάιο του 2015.

 Η αποστολή πραγματοποιήθηκε με το υπεραστικό ΚΤΕΛ του νομού μας δωρεάν, γεγονός που τους τιμά ιδιαίτερα και διευκολύνει όσους θέλουν να συμμετάσχουν σε παρόμοιες εκδηλώσεις.

Ο σύλλογός μας συνεχίζει να συλλέγει πλαστικά καπάκια κάθε είδους, τα οποία διαθέτει σε κάθε οργανωμένη και διαφανή προσπάθεια στήριξης συμπολιτών μας, συμβάλλοντας με τον τρόπο αυτό στο γενικότερο κλίμα αλληλοϋποστήριξης και αλληλοσυμπαράστασης που διακατέχει τον λαό μας ανά τους αιώνες. Όσοι επιθυμούν να συνδράμουν μαζί μας μπορούν να αποθηκεύουν τα καπάκια τους στα γραφεία του συλλόγου μας. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στα τηλέφωνα 26810-42192, 6983515241.

 Θέλουμε να συγχαρούμε δημοσίως την εταιρεία «MASTER SCRAP» αλλά και κάθε άλλο δημόσιο ή ιδιωτικό φορέα που προσπαθεί και συμβάλει με οποιονδήποτε τρόπο στην υποστήριξη οποιουδήποτε συμπολίτη μας, και να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα το Δ.Σ. και το προσωπικό του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Άρτας για την άψογη και δωρεάν εξυπηρέτηση που μας παρείχαν.             

© 2016 Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα

Φτιάξε δωρεάν ιστοσελίδαWebnode