ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ Δ.Σ. 24-02-2016

2016-02-28 01:01

Στην συνεδρίαση του Δ.Σ. της 24ης Φεβρουαρίου 2016 αποφασίστηκαν τα εξής:

1. Διοργάνωση εορταστικής εκδήλωσης  την Καθαρά Δευτέρα στο Δημοτικό Σχολείο του χωριού, με μουσική κάλυψη από D.J., όπου θα προσφερθούν δωρεάν κρασί, αναψυκτικά και νηστίσιμα εδέσματα σε όλους. Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης θα υπάρχει συγκεκριμένος χώρος συγκέντρωσης τροφίμων τα οποία θα διατεθούν προσφορά στον οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

2. Πραγματοποίηση λαχειοφόρου αγοράς, στην οποία θα κληρωθεί  ένα  Air Condition 9000 BTU, με τιμή λαχνού 1€. Η διανομή των λαχνών θα ξεκινήσει την 1η Μαρτίου 2016 και θα ολοκληρωθεί την Τρίτη,   3 Μαΐου 2016 όπου θα γίνει η κλήρωση του λαϊκού κρατικού λαχείου. Ο τυχερός αριθμός θα είναι αυτός που απαρτίζεται από τα τρία τελευταία ψηφία του τυχερού αριθμού της 18ης κλήρωσης.   

3. Μουσική κάλυψη του Πανηγυριού του 15ου  Ανταμώματος των Απανταχού Μυτικιωτών από την ορχήστρα «ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΑΡΤΑΣ» (κλαρίνο: Γιάννης Μέγας, τραγούδι: Χρήστος Πανάγος, Γιάννα Κηρολιβάνου και Φώτης Μόσχος, μπουζούκι: Γιάννης Μόσχος)

4. Εκμίσθωση συνεργείου για το ψήσιμο των κρεάτων που θα διατεθούν στο πανηγύρι.

5. Καθορισμός εκπροσώπων διαχείρισης του τραπεζικού λογαριασμού του συλλόγου τα μέλη του Δ.Σ. Χαρίλαος Κοτσαρίνης και Παναγιώτης Τάτσης, καθώς και έκδοση κάρτας ανάληψης χρημάτων από τον λογαριασμό.

6. Δημιουργία επιτροπής διαχείρισης τράπεζας αίματος συλλόγου(Ε.Δ.Τ.Α.), σύμφωνα με τον πρόσφατα εγκεκριμένο κανονισμό λειτουργίας της, αποτελούμενη από τους:

ΚΟΤΣΑΡΙΝΗΣ Χαρίλαος (Πρόεδρος)
ΠΡΟΥΒΑ Ζωή (Μέλος)
ΠΑΠΠΑΣ Νέστορας (Μέλος)
 
7. Τρίψιμό - γυάλισμα του δαπέδου του Δημοτικού Σχολείου και επίστρωση πλακιδίων του δαπέδου, με ταυτόχρονη συντήρηση του WC στο αγροτικό ιατρείο. 
 
 

© 2016 Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα

Φτιάξε δωρεάν ιστοσελίδαWebnode