5ος ΔΡΟΜΟΣ ΤΟΥ ΓΙΟΦΥΡΙΟΥ

2019-04-03 09:30

 Πετυχημένη ήταν και φέτος η διοργάνωση – θεσμός της περιοχής μας «Δρόμος του Γιοφυριού» που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 31 Μαρτίου 2019 στην πόλη μας. Με συμμετοχή 3500 αθλητών και 200 εθελοντών, υπό την τεχνική διεύθυνση του Κου Χρήστου Ζαρκάδα, ο «5ος Δρόμος του Γιοφυριού» αποτέλεσε και φέτος την κατάλληλη ευκαιρία για αρκετούς συνδημότες μας να αθληθούν και επιπλέον να συμμετάσχουν  στην μάχη κατά του καρκίνου, καθώς ο αγώνας ήταν αφιερωμένος στον ιερό αυτόν σκοπό.

 Στην προσπάθεια αυτή συμμετείχε και ο Σύλλογός μας ενεργά με την εθελοντική προσφορά ομάδας μελών του Συλλόγου μας. Ειδικότερα, η ομάδα του Συλλόγου μας διαφύλαξε την ασφάλεια των αθλητών που συμμετείχαν στα αγωνίσματα των 21 Km και της σκυταλοδρομίας, στο τμήμα από τον κόμβο «Αγγέλη»  έως την διασταύρωση του Κοιμητηρίου Άρτας, τμήμα με ιδιαίτερη δυσκολία καθώς υπάρχει παράλληλη κίνηση των οχημάτων με τους αθλητές.

 Η διοργάνωση ολοκληρώθηκε την Τρίτη 02 Απριλίου 2019 με εορταστική εκδήλωση στην αίθουσα «Σκουφά», στην οποία πραγματοποιήθηκε βράβευση των εθελοντών με αναμνηστικά μετάλλια και επαίνους, τα οποία εκ μέρους της ομάδας του Συλλόγου μας παρέλαβε ο Κος Κατσίμπρας Θεόδωρος.     

 Απονέμουμε πολλά συγχαρητήρια στους διοργανωτές του 5ου αγώνα, στους εθελοντές που πρόσφεραν το πολυτιμότερο «αγαθό» των ανθρώπων σήμερα, τον ελεύθερο χρόνο τους, στους φορείς του τόπου μας που με υπερβάλλον ζήλο βοήθησαν στην άψογη εκτέλεση των αγωνισμάτων και τέλος τους πολυάριθμους αθλητές που με την συμμετοχή τους ανέδειξαν μία ακόμη φορά την πόλη μας σε όλη την χώρα. 

 Για φωτογραφικό υλικό μπορείτε να επισκεφτείτε την συλλογή «ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ» στην σελίδα που διατηρεί ο Σύλλογός μας στο Facebook.

© 2016 Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα

Φτιάξε δωρεάν ιστοσελίδαWebnode