ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΔΗΛΩΤΗΣ 2018

2018-08-16 16:04

 Επιβεβαιώνοντας την ρήση « Η αξία του ηττημένου δίνει δόξα στον νικητή» ολοκληρώθηκε με έναν συγκλονιστικό αγώνα το 4ο τουρνουά χαρτοπαιγνίων (δηλωτή) του Συλλόγου μας την Τρίτη 14 Αυγούστου 2018. Στον τελικό αγωνίστηκαν οι ομάδες αποτελούμενες από τους  Κοτσαρίνη Λάμπρο και Κοτσαρίνη Δημήτριο με αντίπαλους τους Παππά Πυθαγόρα και Τάτση Παναγιώτη.

 Η σημαντικότητα του αγώνα και η παρουσία των φιλάθλων περιέβαλλε τους παίχτες με αρκετό άγχος, διατηρώντας την αγωνία στα ύψη έως το τέλος του αγώνα. Οι δύο ομάδες έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και πάλεψαν εξίσου για την νίκη, γεγονός που αναδεικνύει ότι η δόξα του πρωταθλητή στο μικρό μας χωριό είναι το σημαντικότερο έπαθλο και αποτελεί το μοναδικό κίνητρο για τους συμμετέχοντες, δεδομένου ότι η δηλωτή αποτελούσε πάντα κύρια ψυχαγωγική ασχολία των συγχωριανών μας και η τέχνη της μεταλαμπαδευόταν από τους μεγαλύτερους στους νεότερους μέσα από την καθημερινότητά τους.     

 Μετά από αλλεπάλληλες εναλλαγές της ψυχολογίας των παικτών, βασιζόμενη στην επίδειξη της υψηλής τεχνικής τους και την εμφανή παρουσία της τύχης, πρωταθλήτρια ανακηρύχτηκε η ομάδα των Κοτσαρίνη Δημήτριου και Κοτσαρίνη Λάμπρου, οι οποίοι με το συμβολικό μικρό οικονομικό έπαθλό τους πρόσφεραν παγωτά σε όλα τα παιδιά του χωριού μας, μοιράζοντας έτσι χαρά και χαμόγελα σε όλους.

 Εκφράζουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες, ιδιαίτερα στους μεγάλους νικητές, και ανανεώνουμε το ραντεβού μας στο 5ο Τουρνουά που θα διεξαχθεί το καλοκαίρι του 2019.

 Για την ιστορία του τουρνουά, αναφέρουμε παρακάτω τιμητικά τους νικητές όλων των ετών:

2012: ΠΡΟΥΒΑΣ Θεόδωρος -  ΣΑΡΡΑΣ Γεώργιος

2016: ΠΑΠΠΑΣ Πυθαγόρας  - ΚΟΤΣΑΡΙΝΗΣ Χαρίλαος

2017: ΠΡΟΥΒΑΣ Θεόδωρος - ΣΑΡΡΑΣ Γεώργιος

2018: ΚΟΤΣΑΡΙΝΗΣ Δημήτριος - ΚΟΤΣΑΡΙΝΗΣ Λάμπρος   

 Για φωτογραφικό υλικό από το τουρνουά μπορείτε να επισκεφτείτε την συλλογή "ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ" που διατηρεί ο Σύλλογός μας στην σελίδα του στο Facebook.

© 2016 Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα

Φτιάξε δωρεάν ιστοσελίδαWebnode